1986 - 2012

Het eerste radio station waar ze de deur voor me open deden was Magic FM in Wijchen.

Na ongeveer anderhalf jaar werd ik gebeld door ene Rob van Leeuwen die net programma leider was geworden bij contact, een week later zou ik een gesprek met hem hebben maar tot mijn verbazing was het gesprek niet met van Leeuwen maar met iemand die Peter van Vlokhoven hete (het ging snel in die tijd).

In het erg drukke café hoorde ik hem nog net zeggen "aankomende zaterdag vijf zeven", dit waren ook meteen de laatste serieuze worden die ik hem heb horen zeggen.

Na een korte tijd bij contact mocht ik een paar trappen hoger (na de verhuizing van Dukenburg naar de batavierenweg was dat echt zo) iedere dag van 23.00 tot 01.00 bij delta mijn ding doen.

Doordat ik doordeweeks werk kreeg moest ik verhuizen naar de zaterdag en zondag de uren na Peter Stap en voor Berry Hartemink (een groter contrast qua mensen kon ik mij niet voorstellen), tot aan de laatste dag van Delta was dat mijn stekkie.

Vanaf 1990 moest het dan maar legaal bij keizerstad in Elst, ook dat was tot eind 1999 een erg leuke tijd.

Na enige jaren stil gezeten te hebben ging het toch weer kriebelen, en zo kwam ik via Robert Thijssen bij Optimaal FM in de achterhoek terecht.

Daar maak ik samen met Robert Thijssen het programma Losgaon.
Twee maal in de maand neem ik het programma voor mijn rekening, de overige dagen staan onder de bezielende leiding van Robert.

Als je zin en tijd hebt kun je ons iedere zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur beluisteren.
 

Breaking News

Radio Zwarte Cross 2012

Het is nu definitief, dit jaar zal er Zwarte Cross Radio worden gemaakt.
20-21-22 juli zal er dag en nacht vanaf het festivalterrein een programma door Optimaal FM worden gemaakt en in de hele Achterhoek te beluisteren zijn op 94.7FM en 105.6FM.

Check it out!!!

Zwartecross Radio
Klik tijdelijk hier...voor de live stream